El restaurante de alta cocina del hotel Sheraton Buganvilias Resort & Convention Center resultó ganador en estos prestigiosos premios.
Una vez más, la gastronomía de Puerto Vallarta ha puesto en alto el nombre del destino. En esta ocasión, el restaurante Gaviotas -con certificación 4 diamantes de la AAA- obtuvo el premio al Mejor Restaurante de Hotel de Alta Cocina en América Latina en la quinta edición anual de los World Culinary Awards.
Estos premios celebran y recompensan la excelencia en la industria gastronómica y son un evento hermano de los World Travel Awards, que premian lo más destacado en la industria de viajes desde 1994. El restaurante Gaviotas del hotel Sheraton Buganvilias Resort & Convention Center se sigue consolidando como un referente destacado de la alta cocina en Puerto Vallarta, donde los platillos y el servicio alcanzan la perfección.
Gaviotas Restaurant, winner of the World Culinary Awards 2024
The fine dining restaurant at the Sheraton Buganvilias Resort & Convention Center hotel was a winner in these prestigious awards.
Once again, Puerto Vallarta’s gastronomy has raised the name of the destination. On this occasion, the Gaviotas restaurant – with 4 diamond certification from the AAA – won the award for Best Fine Dining Hotel Restaurant in Latin America at the fifth annual edition of the World Culinary Awards.
These awards celebrate and reward excellence in the gastronomic industry and are a sister event to the World Travel Awards™, which have recognized the most outstanding in the travel industry since 1994. The Gaviotas restaurant at the Sheraton Buganvilias Resort & Convention Center hotel continues to consolidate as an outstanding reference of haute cuisine in Puerto Vallarta, where the dishes and service reach perfection.